İSTANBUL / BAĞCILAR - Arif Nihat Asya İlkokulu

Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Arif Nihat Asya İlkokulu Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 19.10.2023 tarihinde okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır.

Tem

Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ve Bağcılar Belediyemize yüzme havuzunu okulumuza kurdukları için teşekkür ediyoruz.

Tem

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZİ bir kere daha hürmetle, rahmetle, saygıyla yâd ediyoruz.

Tem

OGYE ekibimizin yayıma hazırladığı "ARİFHANE" dergisine aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Haz

Pentimentodan bir webinar daha.

Pentimento üyeleri sağlıklı beslenme konulu webinarını gerçekleştirdi.

Haz

Pentimento projesi öğrencilerine yönelik "Birlikte Resim Çizelim mi ? " webinarı öğrencilerimizin aktif katılımı ile gerçekleştirildi.

Haz

Pentimento projesinin Güvenli İnternet Webinarı 2-C Sınıfı Öğrencilerinin ve velilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuzda yürütülen Harezmi Eğitim Modeli projesi kapsamında öğrencilerin bir yıl boyunca bilimsel çalışma basamakları doğrultusunda yürüttükleri çalışmalar sonucunda ortaya çıkardıkları sağlıklı beslenmeye dair bilgiler içeren sağlıklı beslenme kitapçığına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

May

Sınıf Öğretmenimiz Koray  TÜRK, Geleneksel Türk Şerbetlerinden Demirhindi Şerbetini öğrencilerine tanıttı. Geleneksel kültürümüzün yaşatılmasında geçmişten geleceğe köprü olan bu etkinlik için başta Koray TÜRK olmak üzere öğretmenimizin  öğrencilerine ve velilerine TEŞEKKÜR ediyoruz.

Nis

Müdür Yardımcımız Sayın Abdullah TAPAN’ın annesinin vefat ettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Nis