İSTANBUL / BAĞCILAR - Arif Nihat Asya İlkokulu

Mrt

Okulumuz tuvalet tesisatının bakım ve onarımı ile ilgili aşağıda belirtilen mal, malzeme alımına gereksinim duyulmuştur.

Mrt

Okulumuz lamba ve elektrik donanımlarının bakım ve onarımı ile ilgili aşağıda belirtilen mal, malzeme alımına gereksinim duyulmuştur.

Mrt

Okulumuz kapı ve pencere donanımlarının bakım ve onarımı ile ilgili aşağıda belirtilen mal, malzeme alımına gereksinim duyulmuştur.

Şbt

Okulumuz kalorifer sisteminin ekonomik ömrünü tamamlaması, sürekli arıza durumuna geçmesi ve verimli çalışmaması nedeniyle, Müdürlüğümüzce yenilenmesine karar verilmiştir.

Şbt

Okulumuz kamera güvenlik sisteminin ekonomik ömrünü tamamlaması ve verimli çalışmaması nedeniyle, Müdürlüğümüzce kamera güvenlik sisteminin yenilenmesine karar verilmiş olup, aşağıda belirtilen mal, malzeme ve hizmet alımına gereksinim duyulmuştur.