T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAĞCILAR - Arif Nihat Asya İlkokulu

Arif Nihat Asya İlkokulu

Telefon
0(212)6513689
Belgegeçer
02126579293
WEB
https://ana.meb.k12.tr
Adres
Yenimahalle Mah. Mevlana Cad. 1536. Sok. No16/1 Bağcılar / İSTANBUL
Vizyon
VİZYONUMUZ; Okulumuzu; güvenlikte, temizlikte, düzen ve disiplinde, öğrenci rehberliğinde, yönetimde ve eğitimde lider okullardan birisi yapmaktır. TEMEL DEĞERLERİMİZ  Atatürk İlkelerine Bağlılık  Eşitlik-Adalet  Güvenilirlilik  Sorumluluk ve Hesap Verebilirlilik  Ahlaki Değerlere Bağlı Olma  Saygı ve Hoşgörü  Var Olan Değerleri Koruma  İşbirliği-Katılımcılık  Verimlilik  Çevre Bilinci  Hayat Boyu Öğrenme
Misyon
MİSYONUMUZ; Türk Milli Eğitim Sistemi’nin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; Öğrencilerimizi, çağımızın gerektirdiği bilimsel ve teknolojik alt yapıya sahip, toplum ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu bir şekilde çalışan, kendini bir üst eğitim kurumuna en iyi şekilde hazırlayan, özgür düşünceye sahip, eleştirel düşünebilen ve risk alabilen, milli, manevi ve ahlaki değerlerle donatılmış, kendine ve çevresine karşı duyarlı, saygılı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Başarılar
Arif Nihat Asya İlkokulu; 2010 - 2011 Eğitim Öğretim yılı Bilgi Kültür Yarşıması´nda Bağcılar İlçe 1.si, İstanbul İl 3.sü olmuştur.
Öğretmen :63
Öğrenci :1642
Derslik :27
Çok Amaçlı Salon :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :290
Öğretim Şekli :İkili
Saatler
Sabahçı Sınıflar: 08:10 - 13:00 Öğleci Sınıflar: 13:30 - 18:20
Isınma
Doğalgaz - Merkezi Isıtma
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Otobüsle Ateştuğla son durakta inilecektir. Okul yürüme mesafesindedir. Mecidiyeköy´den 92Ş, Eminönü´nden 92 nolu otobüs, Beyazıt´dan 92B , 92K, 97G otobüsleri, Bakırköy´den 98D otobüsü, Şirinevler´den 97M otobüsü ile ulaşılır. Minübüsle; Bağcılar Meydan´dan Yenimahalle minübüslerine binilip, son durakta inilecektir. Şirinevler´den Mahmutbey ya da Fatih Mahallesi minübüslerine binilip, Kirazlı -Eston Blokları´nda inilecektir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okul İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Yenimahalle Mevlana Caddesi´nde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
2 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır